Kommunikation og patientkontakt

Kontakt


Skriv en mail direkte til mig her >

eller benyt kontaktformularen nedenfor, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 

Styrk kommunikation og patientkontakt


Jeg tilbyder kommunikationsundervisning og -træning af læger og andet sundhedsfagligt personale og har i årene 2011-2016 haft over 600 læger i hænderne i forbindelse med de obligatoriske kommunikationskurser i den postgraduate lægelige uddannelse. Jeg har derfor et godt billede af, hvilke udfordringer man som læge kan støde på – såvel i almen praksis som på afdelingerne.

 

Kommunikationsundervisning og -træning kan have forskellige fokusser, for eksempel patient-kommunikation eller (tværfagligt) samarbejde – og det kan tilrettelægges på mange måder:

Eksempelvis som supervision på egne videoer af patientkontakt, som scenarietræning (evt. med brug af skuespiller) eller som direkte supervision på patientkontakt eller møder.

 

Arbejdet med at styrke kommunikationskompetencerne kan foregå individuelt eller i grupper både i afdelingen og på tværs.Deltagerne på kommunikationskurset for læger siger:

"Kommunikation har altid været et blødt fag som mange læger ikke rigtigt ser frem til, inklusive mig selv. Dette kursus oplevede jeg dog som håndgribeligt med gode konkrete råd. Helt klart over mine forventninger!”


“Jeg havde ikke ret store forventninger, da jeg troede der blot ville være tale om en repetition af teorier omkring kommunikation. I stedet var kurset MEGET brugbart med fokus på klinikken.”


“Masser af brugbar feedback på videoerne. Gode casehistorier til at understrege pointerne. Underviserne var dygtige til at fremhæve klassiske fejl i kommunikation ml. læge og pt.”


“Dygtige og engagerede undervisere som gjorde kurset teoridel "spiselig" skønt med en humanist som "rummer" læger og rammer deres interesser, samt tilpasser sin tilgang samt sprog så det er vedkommende."

Anne Zimmer


Nytorv 3, 3.tv

9000 Aalborg

Tlf. + 45 6062 2286

KOMMUNIKATION  |  LEDELSE  |  FAGPERSONLIG UDVIKLING