Læge og leder

Kontakt


Skriv en mail direkte til mig her >

eller benyt kontaktformularen nedenfor, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 

Læge og leder


Som lægelig leder er der mange ting at forholde sig til

og ofte rigtig mange bolde i luften.


Jeg tilbyder ledersupervision og ledergruppe-sparring til såvel erfarne som nye lægelige ledere.

Jeg tilbyder lederudviklingsforløb med afsæt i mine erfaringer med krav, muligheder og udfordringer i det lægelige lederliv.


”På vej i praksis: Menneske – læge – leder” er et faciliteret udviklingsforløb for nye almen praktiserende læger, der står overfor at overtage – eller netop har overtaget egen praksis.

 

Kurset består af 8 kursusdage fordelt over 9 måneder. På kurset arbejder vi med at undersøge og besvare de aktuelle udfordringer og spørgsmål, deltagerne står med. Målet er at integrere en række konkrete handleredskaber så vel som en række analytiske planlægnings- og analysemodeller, der alle sigter mod at give deltagerne indsigt og kompetence til at handle kvalificeret, strategisk og hensigtsmæssigt som ledere i almen praksis.

 

Kurset udbydes pt. I samarbejde med Region Nordjylland og chefkonsulent Ulrik Lange, Cubion.Om På vej i praksis:

"Kære Anne og Ulrik

Det har været det bedste kursus jeg nogensinde har været på. Hold op hvor har jeg fået bedre forståelse for mine opgaver og masser af ideer til løsninger herpå. Det er bare fedt at få nogle teoretiske forståelses-rammer på vores store og små hverdagsudfordringer, og samtidigt høre jer komme med de praktiske erfaringer/historier I har med fra jeres maskinrums-"roderier".

Det har også været inspirerende at høre alle jer kolleger fortæller om jeres udfordringer og ideer. Og det har gjort det klart for mig hvor vigtigt dels disse "refleksions-kurser" er, men også hvor vigtigt det er at have et netværk hvor vi kan flyve rundt i helikoptere og kigge lidt på landskabet og rotte-ræset dernede.

Jeg lover at give kurset mine anbefalinger til mine kolleger, der er på vej i samme spor."

Steffen Holst Holmvard, praktiserende læge

Anne Zimmer


Nytorv 3, 3.tv

9000 Aalborg

Tlf. + 45 6062 2286

KOMMUNIKATION  |  LEDELSE  |  FAGPERSONLIG UDVIKLING