Supervision og balance i lægelivet

Kontakt


Skriv en mail direkte til mig her >

eller benyt kontaktformularen nedenfor, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 

Skab balance i lægelivet gennem supervision


Arbejdsliv og familieliv, fritidsinteresser og CV-pleje. Samarbejde med kolleger og patienter, ønsket om at lære mere og samtidigt pleje familie og venner kan være en svær ligning at få til at gå op. Af og til kan enkeltstående hændelser, specifikke samarbejdsrelationer eller bestemte patienttyper tage uhensigtsmæssigt meget af ens energi og opmærksomhed som læge.

 

Supervision fremmer den enkeltes evne til at håndtere arbejdsmæssige situationer som eksempelvis samarbejde og patientkommunikation gennem øget indsigt i egne og andres perspektiver og handlemønstre og dermed øget refleksion og handlekompetence i de daglige udfordringer.

Supervision hjælper den enkelte fagperson til at finde de løsninger og den balance, der passer ind i det aktuelle arbejds- og privatliv.

 

Supervision kvalificerer den enkeltes professionelle arbejde ved at øge indsigt, trivsel og robusthed. Supervision modvirker samtidigt potentielle ’arbejdsskader’ som empathy decrease og compassion fatique.

Jeg tilbyder supervision af enkeltpersoner og grupper.

 

Jeg arbejder både som ad hoc-supervisor, hvor jeg hjælper individer og grupper med akutte udfordringer og som fast supervisor for mindre grupper af uddannelsessøgende læger, tværfaglige personalegrupper og supervisionsgrupper i Almen praksis.

Anne Zimmer


Nytorv 3, 3.tv

9000 Aalborg

Tlf. + 45 6062 2286

KOMMUNIKATION  |  LEDELSE  |  FAGPERSONLIG UDVIKLING